Over ons

Dit jaar in het weekend van 24 & 25 april 2021  was de opening voorzien van onze jaarlijkse fototentoonstelling van onze clubleden  ,dit zou een bijzondere opening geworden zijn daar we dit jaar precies ons 20 jarig bestaan van onze fotoclub wilden vieren.Oorspronkelijk had onze club  de naam ‘t Kasteel Zandvoorde gekregen.Intussen is er al het één en ander gewijzigd ,vooreerst is het fotogroep ‘t Kasteel Zandvoorde geworden.Door het feit dat Covid-19 ons gedwongen heeft om alle vergaderingen en tentoonstellingen te annuleren ,zijn we met het bestuur samen gekomen om ook in deze tijden , via een virtuele foto tentoonstelling onze werken te tonen aan het publiek,ons lid Guy Corveleijn heeft deze taak op zich genomen en via de link op onze website kan iedereen nu genieten van onze prachtige foto’s,ook ons logo werd door Guy ontworpen en kan tijdloos blijven bestaan. Nu we stilaan terug de goede richting blijven uitgaan,verheugen we ons op de maandelijkse vergaderingen waar we toch dichter bij elkaar aan leunen als het over fotografie gaat,we hebben dit allemaal enorm gemist.                                                                                                                                                                         Het bestuur van Fotogroep ‘t Kasteel Zandvoorde

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!